Onderstaande is alleen van toepassing op aangekochte artikelen via www.fodor.nl.

Fodor maakt voor internetbetalingen gebruik van de internetkassa van Buckaroo. Met deze internetkassa kun je snel en veilig betalen op het internet. De verbinding verloopt via beveiligde SSL-verbindingen. Je kunt deze verbinding herkennen doordat het internetadres begint met https:// in plaats van //.

 

Beveiligde verbinding

Je herkent een beveiligde verbinding (Secure Connection) ook aan het SSL-slotje boven- of onderin uw webbrowser. Met de SSL-verbinding (Secure Socket Layer) worden persoonlijke gegevens versleuteld en kunnen deze niet onderschept worden door derden. Alle pagina’s op Fodor.nl waar persoonlijke gegevens worden ingevoerd, zijn op deze manier beveiligd. De SSL-beveiliging is een wereldwijde standaard.

 

Je kunt bij Fodor op de volgende manieren betalen:

Via iDeal Internetbankieren

Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in jouw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruikmaken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

 

Via creditcard Visa & MasterCard

Je kunt je creditcardgegevens – via onze beveiligde SSL-procedure – veilig invoeren. Samen met de creditcardorganisatie zorgen wij voor een correcte afhandeling.

 

Via PayPal

Als je kiest om met PayPal te betalen, word je na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal-website.

 

Veilig betalen

De gegevens die je doorgeeft om te betalen zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Fodor worden gelezen of door derden worden achterhaald.

 

Onze servicepartner Buckaroo

Wanneer je betaalt via iDEAL, wordt je computer via een beveiligde SSL-verbinding doorgeschakeld naar de Payment Service Provider Buckaroo. Zodra Buckaroo de betaling heeft ontvangen, dan krijgen wij daarvan een bericht binnen en verwerken we de bestelling.

Contact formulier

Bedankt voor het contact opnemen, we reageren zo snel mogelijk!